dimarts, 21 de setembre del 2010

Cap a la Festa de Passos!


El proper cap de setmana 2 i 3 d'octubre celebrarem la cerimònia de la Festa de Passos, on els nens i nenes de darrer any passaran a formar part d'una nova branca, i es donarà a conèixer el nou equip de caps. Enguany farem la sortida al camp de la Font Sangonera, a Begues.


Recordeu que aquest dissabte, 25 de setembre, s'ha de fer el pagament de la sortida, que són 10€, i que el primer cap de setmana d'octubre els nens/es han d'estar al cau a les 9 del matí. Tots amb camisa i foulard!


Els pares i mares sabeu que ens citem el diumenge 3 d'octubre a les 12h al camp, per presenciar la cerimònia. Però no podreu pujar amb les mans buides! Recordeu que s'ha de portar dinar per compartir amb totes les famílies i nens/es del Cau, però no un dinar qualsevol... Sinó que, per no perdre la tradició, realitzarem un concurs culinari! Aquest any consistirà en premiar les millors pizzes o coques de recapte que prepareu! I si voleu formar part del jurat, roba de recanvi haureu de portar!! 


Si voleu rellegir la carta o us la voleu descarregar, la trobareu disponible a l'apartat "Documents" del blog. Ah! Per arribar a la Font Sangonera heu de d'agafar el camí de La Clota (el de sempre), i ja trobareu el trencall cap al nostre camp. 


Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada